Skype Grup Dersleri

 

İngilizce öğreniminizi hızlandırmak ve kısa sürede büyük bir ilerleme kaydetmek mi istiyorsunuz? Özel olarak tasarlanmış online grup derslerimizle hedeflerinize ulaşmanız artık çok daha kolay. İşte programımızın sunduğu avantajlar:

 

► Hızlandırılmış Eğitim Programı

Dört ay boyunca haftada üç gün yoğun İngilizce eğitimi alarak dil becerilerinizi en üst seviyeye çıkarın. Bu program, başlangıç seviyesinden (A1) itibaren sizi C1 seviyesine kadar taşımayı hedefler.

 

 8 Kişilik Özel Grup 

Küçük gruplar sayesinde, her öğrenciye özel ilgi gösterilir ve kişiselleştirilmiş geri bildirimler sağlanır. Grup dinamiklerinden faydalanarak, öğrenme süreciniz hızlanır ve motive olursunuz.

 

► Eğitim Süresi

    •    Haftada 3 Gün
    •    Toplam 4 Ay
    •    48 Saat Yoğun Eğitim

 

► Ders Notları

Ders boyunca not tutmanıza gerek kalmadan, tüm konular e-mail ile size gönderilir. Bu sayede, sadece derse odaklanabilir ve öğretmeninizin söylediklerini kaçırmazsınız.

 

► Testler ve Aktiviteler

Her seviyeye özel hazırlanan testler, aktiviteler ve ödevlerle öğrendiklerinizi pekiştirebilir, dil becerilerinizi geliştirirsiniz.

 

► Konuşma Odaklı Eğitim

Programımız, özellikle konuşma becerilerinizi geliştirmeye yöneliktir. British aksanıyla konuşma pratiği yaparak, uluslararası standartlarda İngilizce konuşma yetkinliğinizi artırırsınız.

 

► Kayıtlı Dersler

Dersler kayıt altına alındığından, kaçırdığınız hiçbir bilgi olmaz. İstediğiniz zaman dersleri tekrar izleyebilir ve öğrenme sürecinizi pekiştirebilirsiniz.

 

► Kayıt ve Ücret Bilgisi

Kayıt ve ücret bilgileri için “Ücretler” bölümünü ziyaret edebilir ve “SKYPE GRUP DERSİ”ni satın alarak hemen başlayabilirsiniz.

 

SKYPE Grup Dersleri Ekim 2024 kayıtları devam etmektedir.

 

 

 

 

 

 

Ayrıntılı Bilgi İçin;

 0850 840 8113
info@ingilizceol.com

üzerinden iletişime geçebilirsiniz.